|
Hırıltı öksürük aşırı burun tikanikligi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Semrakilic ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2020 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semrakilic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mar 2020 Saat 23:25 |
Merhaba hocam benim 2 yaşında oğlum ocak ayında öksürük hırıltı ve burun tıkanıklığı ile doktora gittik antibiyotik ve hava yazdı ilaçlar bittikten 10 gin sonra tekrar aynı hastalık başladı ateşli öksürük geniz akıntısı hışırtılı solunum bu sefer astım bronşit dendi tekrar antibiyotik macrol yazdı macrol bitince koruyucu olarak 1 ay boyunca bactrim diye bir ilac yazdı biz koruyucu yu kullanırken tekrar hastalandı bu seferde akut astım dendi tekrar macrol ve nazoster burun spreyi yazdılar ventolin ve flikair diye hava vermemi söylediler 2 ay içinde 3 üncü kez antibiyotik kullanıyorum yoruldum iyice oğlum ateşli balgamı öksürük göğsü inip inip cikiyor çok sık hasta oluyor lütfen Allah rızası için yardim edin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazisini, SabitForum yazilarindan okuyun.
Ilk 2 safhasi basari ile uygulanmis. OKUYUN... Ve assagilik sahtekar doktoru degistirin. Okuyunca o assagilik sahtekarin ne MAL oldugunu goreceksiniz. Turkiye bu gibi assagilik doktorlarla dolu.. |
|
![]() |
|
Semrakilic ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2020 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semrakilic
Hocam yazılarınızı okudum ilaçları kullanmayı biraktim şu an ateş ve öksürük hızlı solunum var ben nasıl bir yol izleyim ne kullanmamı önerirsiniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semrakilic
Gercekten sürekli antibiyotik hava yazıyorlar ilaçlar bitince tekrarlıyor artık doktora gitmekten korkar olduk çocuğa hiç bir faydası yok siz bana yardımcı olun hocam ne kullanayim bu öksürük geçmeyen hirilti arada sık sık ateşleniyor konyada yaşıyorum gitmediğim doktor kalmadi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SADECE: Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.
Oksuruk devam ederse, sicak su buhari uygulayin. Gunduz, az hareket etsin, kosup yorulmasin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semrakilic
Hocam dediklerinizi yaptım 2 haftadır iyidi bugün tekrar sıvı burun akıntısı hapşırık ve öksürük başladı ateşi yok ilerlemesinden korkuyorum ne yapman gerekiyor hırıltı başlarsa
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yeni bir Grip kapmis, aynen devam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semrakilic
Hocam büyük oğlumun ateşi var 3 gündür doktora gittik kan testi istedi
crp 55.28 cıktı oğlum 8yaşında anti hav igg 6.14
Anti hbs 70.62 Demir 14 cikti |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|