|
Ates sonrasi dokuntu(coronadan dolayi disari cikam |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aslboz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mar 2020 Saat 13:39 |
Hocam mrb. 5 yasindaki oglumun 5 gun suren atesi vardi. Yalniz atesi bir gun var bir gun yok seklinde devam etti. Ates boyunca sadece basinin agridigini soyledi. Bazan halsizlik yasadi. Onun disinda ne oksuruk ne burun akintisi ne de bogaz agrisi oldu. Boğazına baktigim da normal pembe renginde gordum. 5.gun sonunda yanaklarinda puturlu kizariklar farkettim. Ozellikle ayak bileklerinde poposunda kollarinda var. Govdesinde henuz yok. Keyfi yerinde. Malum corona yuzunden 10 gundur evdeyiz. Doktora goturmeye de korkuyorum. Kizil ya da 5.hastalik olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5. Hastalik olabilir.
Her hangi bir sey gerekmez. |
|
![]() |
|
aslboz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kadir hocam resimleri yukledim. 5.hastalik mi acaba .cevabınız icin cok teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5. Hastalik
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|