|
Zatürre ve corona.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ponk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mar 2020 Saat 18:23 |
Merhaba Kadir Bey,
7-8 yıldır çocuklarımı sayenizde sağlıkla ve mevcut sağlık sisteminin tuzaklarına düşmeden büyütüyorum. Bu süreçte çok hasta olduk, ama sizin yönlendirmenizle hepsinin üstesinden geldik. Bunun için size şükran borçluyum. Allah razı olsun. 20 yıl kadar önce sizi tanımıyordum. Basit bir grip zatürreye dönüştü ve 8 ay boyunca, onlarca doktor ve profesöre rağmen, yatağa mahkum oldum. Verdikleri tedavilerle nasıl canıma kastetmişler şimdi anlıyorum. Beni kurtaran yine sizin gibi işinin hakkını veren bir doktordu. Şimdi ABD'de zatürre geçmişi olan bir Türk'ün ölümüne dair haberi okudum. Çevremdekiler de zatürre geçmişimden ötürü risk grubunda olduğumu söyleyip duruyor. Gayet sağlıklıyım ve corona olursak grip uygulamasına devam etmeyi düşünüyorum. Hastaneye gitmeden :) elbette yetebildiğim ölçüde.. Fakat biraz aklım karıştı. Zatürre geçmişi kalıcı bir hasar bırakır mı ve bu nedenle covid19 a karşı daha mı tedbirli olmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Duyduklarinizin tamami palavra.. Zaturre 10 gunluk hastaliktir.. 10 gun sonunda ya hastalik yok olur, ya da hasta yok olur.
Surumcemede kalan bir sey yoktur. SAKIN Turk doktorlarinin sacmaliklarina kanmayin. Sadece; hasta olursaniz, ATESINIZI DUSURMEYIN. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Mar 2020 Saat 19:23 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|