|
Corona |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Fulya34
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: CoronaGönderim Zamanı: 27 Mar 2020 Saat 13:06 |
|
İyi günler Kadir Bey,
Evinde kronik hastalığı olan yaşlılarla birlikte yaşayan ve işe metro, otobüsle gitmek zorunda olanlar; nelere dikkat etmeli? Metro, otobüs içinde maske ve eldiven kullanılmalı mı? Evde 1, 5 metre mesafesine uyuluyor, manto/palto ve ayakkabılar balkonda havalanıyor, eller hemen yıkanıyor ama yeterli midir? Dün bir doktor normal günlerde bile, evde yaşlı, hasta, bebek olsun olmasın dışarıda giyinilen her kıyafetin çıkarılıp, sadece ev içinde kullanılacak giysiler giyinilmesini söyledi. Bu arada marketten aldığımız gıda ürünlerini balkonda iki, üç gün havalandırın diyen doktor da var, sabunla meyve - sebze ve paketleri iyice yıkayın diyen doktor da var. Sizin diğer ihtisasınız mikrobiyoloji olduğu için sizin görüşleriniz benim için daha değerli. Uzun yazdım, özür dilerim.
Düzenleyen Fulya34 - 27 Mar 2020 Saat 15:09 |
|
![]() |
|
secil
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Mar 2020 Saat 18:38 |
|
Hocam affınıza sıgınarak yazıyorum maske saglıklı kısılerı korumaz dıyo hocamız dıger yazdıklarınız ıcınde hepsı bırer varsayım sadece solunum yoluyla bulasacagını soyluyor Kadır Bey.atesımız cıkarsa dusurmuyoruz ılac kullanmıyoruz.bende sureklı corona spru cevaplarına bakıyorum.sorularda cevaplarda hep aynı.hepımıze saglıklı gunler dılerım
|
|
![]() |
|
Fulya34
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Mar 2020 Saat 14:15 |
|
İyi günler Kadir Bey,
Maskeyi, eldiveni sağlıklı insanlara önermiyorsunuz ancak işe gider gelirken; metroda, otobüste bir çok insanlanla yan yanayız, biz yaşımız dolayısıyla virüsü kapsak belki çok ciddi bir sorun yaşamayacağız ama evimizde yaşlılar var. Bu yüzden endişeliyiz, yaşlı büyükleriyle yaşayanlar maske, eldiven kullanmalılar mı? Aldığımız hem paketli hem paketsiz gıda ürünlerinin sabunla yıkanıp, yıkanmaması konusunda da, televizyondaki doktorların yorumları yüzünden evde tartışma yaşıyoruz. Yorumunuzu rica ederim. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Mar 2020 Saat 19:38 |
|
O doktorlarin soylediklerinin tamami palavra!!
Disariya cikmak zorunda olanlar, yaslilarin odasina girmesin.. Hadise; NEFES!!! HASTALIK SOLUNUM ILE BULASIYOR. Esyalardan bulasma; tamamen bir varsayim. TV deki hicbir doktora inanmayin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|