|
Zymafluor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nalanalan2 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan2
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nis 2020 Saat 17:49 |
Hocam merhaba.
Ne zamandır arıyordum sonunda zymafluor temin edebildim. Kızım 5 yaşında Düzenli olarak sabah akşam diş fırçalıyor. Ama çürüğün önüne geçemedik. Zymafluor yeni bulabildim 0,25 mg günde 3 tane veriyorum. Çiğneyerek alıyor. Hocam konuyla ilgili çok okudum ama bulamadım Sadece süt ürünleriyle birlikte vermeyin demişsiniz Akşam dişini fırçaladıktan sonra veriyorum Dişini fırçalamadan önce yada sonra olması sabah yada akşam olması fark eder mi Teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119034 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dis fircaladiktan sonra alsin.. Dis satihlarindan da Fluor emilimi vardir.
|
|
![]() |
|
nalanalan2 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan2
Teşekkür ederim hocam
![]() |
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 473 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba zymafluor nereden temiz ettiniz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan2
Pandemiden önce bir tanıdığın yurtdışında olan tanıdığından istemiştik. Elden getirdi 15 gün karantinada kaldı.
Son anda şans eseri getirtebildik. Bundan sonra nasıl yaparız bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119034 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O AHMAK Saglik bakanligina devamli yazin, hepiniz yazarsaniz, belki uyanirlar!!
|
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet evet bütün üyeler mail atalım ama Avrupada hala üretildiğine emin değilim yeni tarihli ürün yok benimkilerde yılbaşına bitiyor basıl temin ederim bilemiyorum şimdiden aramaya başlayayım bakalım bulabilecekmiyim
|
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|