|
Covid-19 ve hatalar |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
valhalla
Üye
Kayıt Tarihi: 28 Kas 2016 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Covid-19 ve hatalarGönderim Zamanı: 04 Nis 2020 Saat 15:15 |
|
Degerli hocam yillardir sizden öğrendiklerimizi kafamizda toparladigimizda dunyada ve Türkiyede uygulanan tedaviler ve tartışmaları izleyince iş gelip ateşi düşürmenin sakincalari, kortizonla bağışıklık baskılama virüse karsi antibiyotik gibi hata ve tartışma zincirlerinde boğulup kalıyoruz. Siz de zaten bolca bu konuda yazmis ve cevaplar vermışsiniz.sagolun Allah sağlık versin siz ve sizin gibi insanlara
Benim size sorum şudur; bu kargaşada covid yakalanmak hafif ya da ağırher durumda hastaneye Gitmek Tedavi Almak Soru isareti yaratiyor Turkiye de doktorlar bize şu tedaviyi yapıcaz kabul edermisiniz Demiyor Bu Durumda Hastamizi Evde Dinlenerek Bol Sivi alarak Atesin Virusle savasmasini Beklesek Izolasyon sağlasak Daha Mantikli Gibi Duruyor Diyebilir Miyiz Ve Bu Tip Bir Yontemde Aklimiza SOLUNUM Sıkıntısı Olursa Durumu Geliyor Cocuklarimiz Icin Zamaninda Aldığımız eV Tipi Solunim Cihazlarindan Edinmek Uçuk ya da Saçma Birsey Mi Olur Ya Da Solunumu Kolaylaştırmak Ciçin Kortizonsuz Bir Tavsiyeniz Olur Mu .Kusura Bakmayin Bunu Ulkemizdeki Sağlık Ve Bilime Yaklaşıma Guvenmedigimden Düşünüp Soruyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2020 Saat 19:16 |
|
1- Covid-19'un bir tedavisi yokki, hastaneye gidip NE ALACAKSINIZ? Hastanede yapilan; Serum takmak, Oksijen vermek. O da; basincli sistem (respirator)ile verilmesi gerekir.
2- Tabiiki evde oturun ve atesinizi yuksek tutun, zaten hastanelere ihtiyaciniz olmaz. 3- Ates dusurulurse, Kortizonlu spreyler kullanilirsa, tabiiki de hastanelik olursunuz. Ev tipi solunum cihazlariniz ne ??Bilmiyorum.. Akcigerlere dogrudan basincli oksijen verebilmek icin, ayrica; "Entubasyon" gerekir. Muhim olan bu duruma muhtac hale gelmeden iyilesmek. |
|
![]() |
|
valhalla
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2020 Saat 20:17 |
|
Teşekkürler hocam sağlıklı gunler diliyorum
|
|
![]() |
|
valhalla
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2020 Saat 20:21 |
|
BU ARADA EV TIPI SOLUNUM DERKEN SU LINKTEKI BASIT COCUKLARA ALDIKLARIMIZI KASTETTIM HIC MI ISE YARAMAZ OGRENMEK ISTEDIM SADECE https://m.n11.com/solunum-cihazi-xiaomi-ekosistem-P386076334?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjw4KD0BRBUEiwA7MFNTax7ZC-7EnpzPB3pC-ju_qN3KG30CkfFvyln9tgnVmJOS1dhik9NrBoCOXYQAvD_BwE
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nis 2020 Saat 03:24 |
|
Bu hicbir ise yaramaz... Basincli hava vermeli!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|