|
tekrarlayan boğaz enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ssarioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2014 Konum: KARABÜK Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssarioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nis 2020 Saat 17:07 |
Merhaba Kadir bey, Umarım sağlığınız sıhhatiniz iyidir, sizlere iyilikler güzellikler diliyoruz. 3 Nisan'da 4 yaşındaki oğlum boğaz enfeksiyonu geçirdi. hasta olmadan öne ağzında kötü bir koku vardı. boğazlarını kontrol ettiğimde hafif iltihap olduğunu gördüm. 2 gün bekledim ve bu sırada ballı limon zencefil verdim. ateşini kontrol altına almaya çalıştık. Fakat enfeksiyon ilerledi ve tüm bademcikleri kapladı ve lenf düğümleri de her ki tarafta da net bir şekilde belli oluyordu. Doktora gittik ve 400'lük agumentin kullandık. 3-4 gün içinde ateş düştü, 10.günde de boğazlarındaki iltihap kayboldu. Dün akşam hafif ateşi var gibiydi, ağızda koku yoktu, boğazlarını kontrol ettiğimde küçük küçük iltihap gördüm. Tantum verde sprey sıktım akşam. sabah kalktığımda iltihap biraz daha büyümüştü. Hafif ateş de devam ediyor. Ne yapmamızı önerirsiniz? Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hakikaten, Antibiyotik gereken bir Bogaz iltihabi olsa idi, 1 gun de iyilesme beklerdim.
Bu sekilde atesin UZUN surmesi, 10 gunde gorunumum kaybolmasi, gecirdigi hastaligin, VIRAL bir hastalik olan Enfeksiyoz Mononukleoz oldugunu gosterir. Turk doktorlari, bu hastaligi ve ozelliklerini hic bilmezler. Eger yapildi ise, WBC ve MONO degerlerine bir bakin. Bu konuda yazdiklarimi da okuyun. Tipik, cahil bir Turk doktoru!! Hicbir tedavisi yoktur, kendiliginden gecer. Bu hastalikta Antibiyotik kullananlarda dokuntu de olabiliyor, dokuntu olursa sakin Turk doktorlara gitemeyin, basiniza buyuk isler acarlar. Nadiren; hayal gormeler de olur,"Alice in Wanderland Sendromu" makalemi de okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Nis 2020 Saat 19:35 |
|
![]() |
|
ssarioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2014 Konum: KARABÜK Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ssarioglu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|