Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Düşme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Düşme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mamafi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 204
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mamafi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Düşme
    Gönderim Zamanı: 16 Haz 2020 Saat 01:52
Hocam 12 yaşında kızım. Elektrikli kaykayda kayarken bir anda dengesını kaybetti sırt üstü düştü. Kafasını çarpmadı allahtan ama kuyruk sokumu ve kollarını çarptı. 5 saat oldu el bıleklerı çok sızlıyor. Morarma kızarma olmadı. Hareket var eklemlerde ama ağrılı. sadece ben dokunup sıkınca bağırıyor. Ellerını de yumabılıyor. Tık tık bı kalp atışı gıbı anne sızlatıyor çok dıyor. Çatlak veya kırık olsa şişerdi degıl mı? Parol içirdim hap.şu süreçten korkuyorum. Fılm cektırelım mı ne yapalım hocam?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118856
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2020 Saat 04:27
One dogru dusse idi, bilek kemiginde kirilma olma sansi daha yuksekti.. 
Sirt ustu dusmelerde, kol kaslari, vucudun agirligi tasiyabilecek  kadar kuvvetli degillerdir.. 
Yarin sikayetleri devam ederse, o zaman gosterin. 
Yukarı Dön
Mamafi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mamafi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2020 Saat 17:33
Hocam bılgı vermek istedım. Ikı el de bılekten yaş Agac kırıgı dedı Dr. Alçıya alındı ıkısı de 10 gün süreyle. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118856
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2020 Saat 21:20
"yas agac kirigi"  kemiklerin uc kisimlarinda degil, daha ziyede, orta kisimda olur.
Su Rontgenleri bir de ben gorebilirmiyim? 
Yukarı Dön
Mamafi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mamafi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2020 Saat 20:03
Fılmler dırek Dr un ekranına düştü hocam almadık. Fakat bıze de gösterdı bılekten ıkı parmak yukarı ınce çizgi halınde ama bileğin tek ucu tutuyor. Bı de ortopedi uzmanı eşimin kuzeni olunca güvenerek gittik kendısıne.  Yine de ulaşabılırsem fılmlere gönderıyım

Düzenleyen Mamafi - 17 Haz 2020 Saat 20:05
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.