|
Düşme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haz 2020 Saat 01:52 |
Hocam 12 yaşında kızım. Elektrikli kaykayda kayarken bir anda dengesını kaybetti sırt üstü düştü. Kafasını çarpmadı allahtan ama kuyruk sokumu ve kollarını çarptı. 5 saat oldu el bıleklerı çok sızlıyor. Morarma kızarma olmadı. Hareket var eklemlerde ama ağrılı. sadece ben dokunup sıkınca bağırıyor. Ellerını de yumabılıyor. Tık tık bı kalp atışı gıbı anne sızlatıyor çok dıyor. Çatlak veya kırık olsa şişerdi degıl mı? Parol içirdim hap.şu süreçten korkuyorum. Fılm cektırelım mı ne yapalım hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118856 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
One dogru dusse idi, bilek kemiginde kirilma olma sansi daha yuksekti..
Sirt ustu dusmelerde, kol kaslari, vucudun agirligi tasiyabilecek kadar kuvvetli degillerdir.. Yarin sikayetleri devam ederse, o zaman gosterin.
|
|
![]() |
|
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bılgı vermek istedım. Ikı el de bılekten yaş Agac kırıgı dedı Dr. Alçıya alındı ıkısı de 10 gün süreyle.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118856 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"yas agac kirigi" kemiklerin uc kisimlarinda degil, daha ziyede, orta kisimda olur.
Su Rontgenleri bir de ben gorebilirmiyim?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fılmler dırek Dr un ekranına düştü hocam almadık. Fakat bıze de gösterdı bılekten ıkı parmak yukarı ınce çizgi halınde ama bileğin tek ucu tutuyor. Bı de ortopedi uzmanı eşimin kuzeni olunca güvenerek gittik kendısıne. Yine de ulaşabılırsem fılmlere gönderıyım
Düzenleyen Mamafi - 17 Haz 2020 Saat 20:05 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|