|
Diş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Tem 2020 Saat 19:07 |
Merhaba Kadir hocam oğlum 5 yaşında 1 senedir diş ağrılarıyla upraşıyorum geçen bir kaç diş hekimine gittik dığrudan anestezi öneriyorlar geçen srne oğlum sandalyeye de oturmuyordu bu sene oturuyor ama yine de durmuyor diş hekimleri de hiç yanaşmıyorlar kendilerine göre haklı sebepleri var bende anestezi alcak diye tedirginim ücret olarak da haliyle daha yüksek oluyor 1 tane dişi son zamanlarda bayaa ağırıyor son gittiğimiz diş hekimi sağolsun ilgiliydi dedi ki illaistiyorsanız zorla da olsa yapmaya çalışırım fakat travmatik bir durum oluşabilir hem ağzında birden fazla işlem yapılması gereken diş var habire size sorun çıkar dedi şu an için arıyan dişi de kemdi kendine en erken 11 yaşında düşer dedi diş fırçalamayla zaman kazanabilirmiyiz dedim çok siyah olan özellikle şu an ağrıyan dişi için durdurabilir dedi fakat gri gibi yumuşamış dişleri için çok faydası olmaz dedi bir de diş ağrısından dolayı gece uyanıyor mu dedi yok dedim sadece özellikle tatlıdan sonra oluyor deyince kanal gibi durumda değil dedi
1-hocam bir de koruyucu jel uygulaması da yapabilceğini gelecek ana dişlerinin güçlü olması için de çürüklerin en kısa zamanda tavsiye edilmesi gerektiğini söyledi. Sizin düşünceleriniz önemli benim için ne tavsiye edersiniz? 2-1 aylıkken kasık fıtığı ameliyatı olmuştu yanlış ameliyat yaptıkları için 1 ayda toplam 3 ameliyat olmak zorunda kalmıştı ve bu kötü tecrübeden dolayı anestezi ameliyat ürkütüyor bizi ..uyutma uyandırma tüm işlemler aşağı yukarı 3 saat sürer dedi hocam yardım edin bize ne yapalım Düzenleyen yaksu - 03 Tem 2020 Saat 19:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118761 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iste sirf bu yuzden, Turkiyenin SAHTEKAR discileri; Zymafluor ilacini kullandirmiyorlar ve halki korkutuyorlar.
Benim hicbir hastamda, boyle sikayetler olmadi!! Bu konuda yazdiklarimi okuyunda bunlarin ne MAL olduklarini ogrenin. Ustelik Saglik bakanligi da bunlar gibi PUST oldugundan, ilacin ithalatini yasaklamistir.. Temin edebilirseniz, kullaninda bari kalici disleri kurtulsun.. Sizin durumunuzda: Gecici bir cozum olarak, agriyan curugun ustune, bir kulak cubugu ile; "Disinol" sivi degdirin.. |
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1-Hocamcehaletimi bağışlayın bu dediğiniz zymafluor florür mü? Şu diş macunlarının. İçinde bulunan florürle aynı mı?
2- şunu anlıyorum dediğiniz sıvıyı dişine sürelim ve zamana bırakalım anestezi ameliyat yok Düzenleyen yaksu - 03 Tem 2020 Saat 19:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118761 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet.. Fluorur tableti. Ilgili yazilari okuyun.
Evet, siviyi OYUGUN icine surun. Unutmayin!!! Bu sadece gecici cozumdur. Bu arada cocugu disciye gitmeye ikna edin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yazılarınızı okuyacağım
Florür zararlı diye bangır bangır söylüyorlar Öyle ki florürsüz diş macunu arayıp bulup kullanmaya çalışıyorum Nasıl bu kadar tezatlık olur
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yerseniz!!!!
Butun dunya kullaniyor. Zaten disardan getirtebilenler olduguna gore, o ulkeler APTAL MI??? Amerika'da ICME SUYUNA ilave ediliyor!! Bu discilerin, yatacak yerleri yok.. Birde ahmak Saglik bakanligini ikna etmisler!!! Sirf uc kurus (lafin gelisi) cikar icin, halki kandiriyorlar. AMA!!!!!!!!!! ISLERINE GELINCE, FLUOR KAPLAMAYI YAPARLAR!!! Zira onda iyi para var! VE devamli uygulanmasi gerekiyor.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Tem 2020 Saat 18:46 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|