|
Kusma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Hatcik
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Haz 2020 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KusmaGönderim Zamanı: 13 Tem 2020 Saat 10:14 |
|
Hocam hayırlı günler. Yazılarınızı okuyorum. Çok da faydalanıyorum. Çok teşekkür ederim.
Hocam bebeğim 42 günlük.birkaç gündür burnundan da kusuyor. Ağzından burnundan süt geliyor. Bazen emdikten kısa bir süre sonra bazen de hemen kusuyor. Burnundan geldiğinde hatta dün biraz nefes alamaz gibi oldu. Normalde yarın doktor kontrolü var. Ancak doktor çok sık kusuyorsa sıkıntı var demektir dedi daha önce. Açıkçası gidip bahsettiğimde birsürü tahlil vs bebeğimi gereksiz yorarlarsa diye endişeliyim sizin makalelerinizi okuyunca. Bu durumu normal midir bebeğimin ya da ne yapmak lazım. Sizin söylediğinize göre hareket edeceğim. Şimdiden teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
Hatcik
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Haz 2020 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Tem 2020 Saat 10:35 |
|
Hocam bazı eksik bilgiler verdiğimi düşündüm. O yüzden anamnez vermek istedim. Dün arabayla bir saat geliş bir saat dönüş olmak üzere yolculuk yaptık hava çok sıcaktı. Klimayı çok az açtık ancak zarar verirse diye kapattık. Biz bile sıcakta bunaldık acaba sıcaktan kusuyor olabilir mi daha önce de burnundan kustu ancak bu kadar sık değildi. Sebebi sıcak olabilir mi? Ya da onu bir şekilde üşütmüş olabilir miyiz? Birkaç kez örtüye sarıp akşam balkona falan çıkarmıştık; o da bir sebep olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Tem 2020 Saat 18:30 |
|
Cok yanlis bilgileriniz VAR!!! Daha cok okumaniz gerekiyor..
1- Klimanin NE ZARARI VAR??? Ben Arizona'dayim, burada degil arabalarda, Hastanelerde, dogum odalarinda ve bebek odalarinda bile Klima var ve 24 saat calisiyor. Bu aylarda: Gunluk ortalama sicaklik:45 derece !! 2- Esas anamnez bilgisi: - Dogum kilosu - Simdiki kilosu.. EGER, kilo kaybi yoksa, ya cok emiyor, veya gazini iyi cikaramiyorsunuz demektir. Pylor spasmi hemen bu gunlerde olusmaz!! Ayrica da; hastalik olsa, cocuk ac kalir ve kakasi, sert, top-top cikar. Bol ve civik kaka yapiyorsa, her sey yolunda demektir.. Dogrudur, Cocuk doktorlari, tahlil olmadan tuvalete bile gidemezler!! Hele kafalari HIC CALISMAZ!! O yuzden, kilo almasi iyi ise, sakin bu cocuk doktorlarina kanmayin. Yeni Dogan Ozellikleri ve Gaz cikarma ile ilgili makalelerimi Yazarlar kismindan okuyun, Forum kismindan "Gaz cikarma" videosunu seyredin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Tem 2020 Saat 18:32 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|