|
Molloscummm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Buketlegünes ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Buketlegünes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2020 Saat 12:22 |
Kadir hocam merhaba . Bebeğim su an 20 aylık . 9 aylıktan beri yüzünde molloscumlari var . Önceden bir iki taneydi gittikçe artıyor . Doktora goturdum molloscum dedi . Yakma ya da dondurma tedavisi dedi . Ama bebek durmaz dedi . Uyutalim yapalım dendi .
Kız bebek olunca iz kalır endişesi ile yaptırmadım . Bir de uyutmak için kullanılan ilaçlarda yumurta oluyormuş. Yumurta alerjisi var . Tenine değince kıpkırmızı oluyor . Hocam ne önerirsiniz . Lütfen yardım edin . Teşekkür ederim . Iz kalır mı çok korkuyorum . Resim atıyorum size .
|
|
![]() |
|
Buketlegünes ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Buketlegünes
![]() ![]() ![]() ![]() |
url=https://hizliresim.com/tz6g24]
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Buketlegünes
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118931 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yakma veya dondurmaya gerek yoktur. Bir pense ile sıkıp, içlerini boşaltmak yeterlidir.
AMA, ağrılı oldugu için, uygulaması zordur. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Buketlegünes
Iz kalır diye korkuyoruz hocam . Bu pense ile sıkma işleminde iz kalır mı . Ve içinde yumurta olmayan bi uyuşturucu ya da uyutucu var mı .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Buketlegünes
Ve hocam kanayınca daha da çoğalıyor dağılıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118931 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anestezik maddelerde yumurta da NE??
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Buketlegünes
Bana öyle dediler hocam . Ben de şaşırdım . Ne yumurtası dedim . Orda da mi var yumurta dedim .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|