Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Corona ilac
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Corona ilac

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Unuttum06 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 383
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Unuttum06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Corona ilac
    Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2020 Saat 22:01
Hocam kolay gelsin yengem corona oldu 32 yasinda bir gun ates olmus sonra sirt agrisi varmis sadece  verilen ilaçları kullanmali mi pilaquaenin ve favicovir  
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118968
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2020 Saat 23:16
Teşhis den eminseniz, kullanın. Pek bir faydası olacağını zannetmiyorum.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Unuttum06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2020 Saat 23:18
Hocam test yapmislar corona testi pozitif cikti ilac kullanmasa daha mi iyi
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Unuttum06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2020 Saat 23:19
Kullanirsak zarari olur mu
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2020 Saat 23:21
Kesin bir bilgi yok. 
Yukarı Dön
EFEMER Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 228
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı EFEMER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2020 Saat 23:09
Kadir bey merhaba; 
Corona ile ilgili daha  temkinli cevaplar veriyorsunuz son zamanlar fikrinizi değiştiren gelismelermi var. Merak ettim açıkçası 😊
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2020 Saat 09:00
İlk günlerde yapılan araştırmalar, küçük sayıda denek üzerinde yapıldığı için güvenilir değil. Misal; şu
anda Avusturalya, Plaquenil ilacını kullandırmıyor.
Birde, açıkçası, "Körler ülkesinde gören" olmak istemiyorum.

Yukarı Dön
EFEMER Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 228
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (2) Teşekkürler(2)   Alıntı EFEMER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2020 Saat 00:09
Aman hocam bu kadar körün içinde siz bizim ışığımız yol gösterenimizsiniz. Doğru bildiğinizi söylemekten geri durmayın lütfen. Bilgileriniz söylemleriniz bizim için çok kıymetli.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.