|
Karaciğer |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aybrsm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eki 2020 Saat 19:49 |
Hocam merhabalar.Oğlum 7 yaşında 27 kilo ve boy 125 .Ultrason filminde karaciğer boyutu 136 dalak 78 çıktı.(Tahmini 4 yıl önce kızıl atlattı sizi tanıdığım için dr önce bildim penisilin dedim yapmamışlardı o zaman augementin vermişlerdi).Bir aydır iştahı azaldı bazen karnım ağrıyor diyor.Ara ara kusma bazen ishal oluyor ama bulantı ev ahaliside atlattı hatta bende sürüyor.Bir yol gösterin lütfen hocam?
Düzenleyen Aybrsm - 18 Eki 2020 Saat 12:41 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117670 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir sey yapmayin. Yediklerinizden mikrop kapmissiniz. Sakin ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Aybrsm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam hiç ilaç kullanmıyorum sizi tanıdığımdan beri.Fakat karaciğer değeri beni korkuttu 136 sizce yüksek mi hocam 7 yaş için bu arada hcv değerindede hafif pozitiflik vardı.
Anti hcv referans aralığı null iken bizde 0,08 S/co Hcv değeride 0,44 S/co Birde nedendir bilmiyorum hocam 3 yıldan beri ldh hep 500 lerde. Bu arada kitabınızı dört gözle beklemedeyim hocam. Düzenleyen Aybrsm - 18 Eki 2020 Saat 12:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117670 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu degerler, onemli yukseklikler degildir.
|
|
![]() |
|
İyi ki varsınız 😊
|
|
![]() |
|
Hocam tekrardan merhabalar lütfen kusura bakmayın bulunduğumuz coğrafyada tırnağımız varsa kaşımamız gerektiğini siz öğrettiniz.Hocam oğlumun tahlilinde yeni yapılan Anti Hbs 107 pozitif çıktı yine ( Ast değeri 45) siz 1000lerde olunca tehlikeli olur demişsiniz okudum eski cevaplarınızı fakat sizin önem verdiğiniz ferritin değeri hep düşük bizim şu an 14 çıktı değeri 7 yaşında oğlum neden hep ferritin düşük çıkar bi insanın hocam sizce sıkıntı var mı? Sizden cevap duyuncaya kadar ferahlayamıyorum inanın...
Düzenleyen Aybrsm - 27 Eki 2020 Saat 00:14 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anti-HbS : Bagisik oldugunuzu gosterir... Hastalik gostermez.
Ferritin olayini cok anlattim, eski yazilarimi (hatta son 2 gunku yazilarimi) okuyun.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim Hocam.Allah sizden razı olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|