|
Sigil mi Baska bir sey mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fg1983 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eki 2020 Saat 09:36 |
https://www.hizliresim.com/cuAjjy
Hocam Merhaba Ali 4bucuk yasında 2 Ay once omzunda ilk cıktı bız et beni galiba dedık sonra kol altında sonra govdesıne yayıldı gun gevtikce vuxudunu sarmaya basladi ne yapalım caresız kaldık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Molluscum Contagiosum.. Bir cins virusun yaptigi "sigil"..
Sadece irilerini ucu kunt bir pense ile sikip, icindeki "mercimek kadar" nuveyi cikarip, Batticon veya benzeri bir solusyonu surmeniz yeterlidir, gerisi kendiliginden kaybolur. Bu virus; her zaman HER sahista bulunan bir virustur. Ne zaman, niye dokuntu yapar, bilinmiyor. |
|
![]() |
|
Ayten1 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba kusura bakmayın oğlunuz iyulestimi dün benim de oğlumun kolunda bir tane böyle bir şey gördüm omu acaba et beni gibi 2 yas
![]() Düzenleyen Ayten1 - 29 Kas 2020 Saat 23:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Molluscum..
|
|
![]() |
|
Ayten1 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam eski mailler de büyükse sıkın küçük kendiliğinden gecer yazmışsınız bu şimdilik bir tane ve küçük mutlaka cogalicakmi yoksa bir tane de kala bilirmi ne kadar süre takip etmem gerekir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Degisir. Bazende kendiliginden kaybolur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|