|
Boğazındaki tekrarlayan kızarıklık |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Gülşençk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Boğazındaki tekrarlayan kızarıklıkGönderim Zamanı: 18 Oca 2021 Saat 19:15 |
|
Merhaba hocam, oğlum 5,5 aylık.
1) Birkaç ay önce boğazında kızarıklık oluşmaya başladı. Ara ara sebamed veya desitin pişik kremi kullanıyordum ama faydasını görmedim. İlk resimdeki gibiyken doktorun tavsiyesiyle travazol kremi 1 hafta sürdüm ve geçti. Ancak sürekli tekrarlıyor. Ben de ara ara 1 ya da 2 sefer travazol kremi sürüyorum ama doğru mu yapıyorum biliyorum. Şu anda 2. resimdeki gibi boğazı. Tekrarlamaması için ne yapmalıyım ve daha güvenli hangi kremi kullanabilirim. 2) Hocam bir sorum da, oğlumun vücudunun çoğu yeri kupkuru ve sertleşip çatlıyor. Nemlendirici krem işe yaramıyor. Bunun için ne önerirsiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Düzenleyen Gülşençk - 18 Oca 2021 Saat 19:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Oca 2021 Saat 21:37 |
|
1-"Bogaz" DEGIL!! Boyun.. Asiri terlemeye bagli isilik. Gunde:2x1 Hipokort krem surun.
Her gun banyo yaptirin, az giydirin, terletmeyin. 2- Her banyonun sonunda, nazikce "kese" yapin ve olu derileri dokun. Her banyo dan sonrada, Herhangi bir cilt nemlendirici bir losyon surun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|