|
|
Kan tahlili sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayyssee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2021 Saat 22:33 |
http://m.YollaYap.com/busd/1614022155912.jpg
Iyi aksamlar hocam, gecen gün size yazmıştım 28 aylik kızımın ağzında aft cikti diye, dun aksam ve bugun dis etleri kanayinca kan verdik, sonuçlara bakabilir misiniz rica etsem?
|
|
![]() |
|
ayyssee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sonuçlar için doktorumuz aradi, değerlerinin normal olduğunu sadece demirin çok düşük olduğunu söyledi, daha once de sizin tavsiyenizle bırakmıştım demir ilacını, tekrar kullanmam gerekir mi? Bir de d vitamini için en son temmuzda yine sizin tavsiyenizle 2. Doz devit ampul icirmistim, tekrar devit ampul vereyim mi hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85236 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anemi filan YOK.. SAKIN, Turk doktorlarinin ( Prof. dahi olsalar); Ferritin ve Serum Demiri uzerinden anemi
teshis etme SAHTAKARLIKLARINA kanmayin. Sirf takip altindaki hasta sayisini arttirabilmek icin boyle adi sahtekarliklar yapmalari artik NORM( yani normal mis gibi) halini aldi. BU PUSTLARA inanmayin.. It surusu gibi; "Otoyol kenari Tip fakulteri" acilir da, palavra doktorlari ortaliga salarlarsa, it surusu gibi Ozel hastaneler de, bunlari kullanarak, halki yolarlarsa, Hukumet de, bu soygun icin "Pesin garanti" vermis ve hicbir mudahalede bulunmayacagini onceden bu sahtekar hastane sahibi kuruluslara garanti etmis ise, sizlerin BIREY olarak kendinizi bunlardan korumanizdan baska care kalmamistir. Gozunuzu acin, yazilarimi iyi okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
|