|
Yetişkin kabizlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nis 2021 Saat 15:56 |
Hocam merhaba. 4 gündür büyük tuvalete çıkamıyorum. Ve acayip şişkinlik hissim var baskı var altta tarafta ıkinma isteği ama boş o kadar zorladım ki kendimi kaslarim ağrıyor artik gaz dahi cikaramiyordum. Boşaltım yapamadigim için yemek te yiyemiyorum sanki boğazıma kadar doluyum ama midem ac halsiz ve bitkin düşüyorum. Kuru kayısı incir zeytinyağı mercimek çorbası tatlı şeyler alıyorum ama yok enterogermina ve spasmomen içtim biraz sancimi aldi dün cok ağrılı ve kaskatı top gibi yaptım afedersiniz ama çok az. Bu arada hocam jinekologumun verdiği enfexia 500 mg antibiyotik alıyorum 3 gündür. Ne yapmalıyım hocam karnım şişti iyice cok rahatsiz hissediyorum.
30 yaşındayım kilo 56 boy 168 cm Biraz uzun oldu hocam kusura bakmayın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Spasmomen; barsak hareketleri FELC ettigi icin, kaka yapmaniz cok guclesir.
HEMEN, derhal Spasmomen'i KESIN ve lavman yapin. Libalax lavman evde kendiniz kullanabilirsiniz!! Enterogermina NE ALAKA??? HANGI akla hizmet ve NE cesaret ile bir Turk doktorun verdigi ilaclari kullanabiliyorsunuz??
|
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam çok teşekkür ederim dediğinizi yaptım antibiyotik kadin hastalığı için verdi doktorum adet düzensizliğim vardi tahlil vs yapmadı orada bilmediğimiz bir enfeksiyon olabilir dedi. Kullanmaya devam etmeli miyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotigin bunlara bir etkisi yok. Obur iki ilaci kesin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|