|
Alerjik astım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Uğur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 May 2021 Saat 02:47 |
İyi günler hocam
Oğlum 4 yaşında Burunda kaşıntı, hapşırma, nefes problemi ve ara ara seyreden ateş nedeniyle doktora gittik Çocuk doktoru alerji bölümüne yönlendirdi Koldan alerji testi yapıldı Alerji testinde yapışkan otlar çiçekli bitkilere hassasiyet gösterdiğini polen alerjisininde şüpheli olduğunu söyledi. Aynı zamanda tüm kan değerlerine bakıldı Demir eksikliği dışında olumsuz bir sonuç çıkmadı Gün geçtikçe hapşırma sorunu arttı Özellikle geceleri nefes alamıyorum diye ağlayarak kalkıyor Gün içindede tıkandığı anlar oluyor Burun içinde konkalarda şişlik mevcut Doktorun verdiği ilaçlar konusunda ne yapacağımı bilemediğim için size danışmak istedim. İlaçlar şu şekilde Cetryn 5mg/5ml sabah akşam Ferro sanol 5mg sabah akşam Rısonel sabah akşam birer kez. Onceaır 4mg granül akşam bir kez Aynı zamanda Cetryn ve Onceaır için rapor çıkardığını ve bu iki ilacı ömür boyu kullanacağını söyledi. Sizin düşüncelerinizi çok önemsiyorum. Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Uğur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şu bilgileride eklemek istedim
Mevcut durumdan dolayı çok dışarı çıkamıyoruz Fırsat buldukça kısa süreli açık alanlara gidiyoruz Yatağı yastığı yorganı pamuk materyalden Evin nemini düzenli ölçüyoruz Toza dikkat ediyoruz Hava temizleyici kullanıyoruz Başka nelere dikkat edebiliriz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Denemek icin; 5 gun, gunde:2x2'ser damla her iki burun deliklerine damlatin. Aksamlari da, bas ucuna 2
damla ColdMix damlatin...EGER tam bir rahatlama oluyorsa,
O doktor tam bir SAHTEKAR demektir, sakin verdigi hicbir ilaci kullanmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|