|
Biontech ve alerji |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tlnumy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haz 2021 Saat 16:30 |
Hocam merhaba biontech olduğunuzu biliyorum ben de istiyorum fakat allerji durumu olanlar tercih etmesin gibi bir duyum aldım benim bahar alerjisi polen rinit gibi alerjilerim var levmont kullanıyorum bahar yaz dönemlerinde 33 yaşındayım biontech olmama bu alerjiler risk oluşturur mu teşekkür ederim
Düzenleyen Tlnumy - 16 Haz 2021 Saat 18:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Palavra. Türk doktorları, Alerji hakkında hiçbir şey bilmezler.
Alerjinin ilk birinci kaidesi, - Tanımadığınız yani hiç karşılaşmadığınız bir maddeye karşı alerjik reaksiyon gösteremezsiniz. - Penilin alerjisi, Türk doktorlarının zannettikleri gibi, ilk iğnede değil, son iğnede ortaya çıkar. - Alerji gelişebilmesi için, o madde ile uzun uzun süre ve çok sayıda temas edilmesi gerekir. - Bu sebeple de, yeni doğan bebeklerde ASLA hiçbir maddeye karşı alerji OLUŞAMAZ.. - Bir seneyi geçkin süreden beri BionTech aşıları yapılıyor, hala dünya'da bir tane bile alerji vak'asına rastlanılmadı. AŞINIZI OLUN.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Haz 2021 Saat 21:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|