Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Covid sonrası trombosit düşüklüğü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Covid sonrası trombosit düşüklüğü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Bilmelmuhtem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bilmelmuhtem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Covid sonrası trombosit düşüklüğü
    Gönderim Zamanı: 20 Haz 2021 Saat 11:57
Kadir Hocam merhaba. Yıllardır bizlere bu platform aracılığıyla yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler.
Diğer sorulara bakarken dikkatimi çekti ve ben de şu sıralar bizi o doktordan bu doktora sevkeden babamın hastalığı hakkında birşey sormak istiyorum. 
Babamın 3 yıldır teşhis edilmiş ve tedavi gördüğü kalp yetmezliği rahatsızlığı var. 24 Martta ikinci aşıdan 12 gün sonra Covid+ sonucu aldık. Covid sürecinde psikolojik olarak çok kötüydü ama balgamlı bir öksürük dışında sorun olmadı çok şükür. Son 1.5 aydır ayağında kızarıklıklar var fotosunu da ekliyorum. Ayrıca plt değeri 116ya düşmüş. Genelde 150-200 arasında olurdu 2 yıldır. Ultrasonla baktılar ama karaciğerde sorun görmediler. Dalak için baktılar mı bilmiyorum. Kalbin etrafı su toplamış diğer organları da etkiliyor yavaştan dediler.
Bir başka hasta için ipt den bahsetmişsiniz açıkçası tablo uyuyor. Bize kalp damara gidin dediler ama acaba hematolojiye de mi gitmeliyiz. Bir de 3 senedir Eliquis kullanıyor son 2 aydır biraz oranını arttırdılar. Fotoğrafları ve sonucunu ekliyorum hocam. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Düzenleyen Bilmelmuhtem - 20 Haz 2021 Saat 11:58
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119082
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2021 Saat 19:47
Hematoloji de görülsün.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.