|
Cocuk ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haz 2021 Saat 22:37 |
Hocam merhaba, 4 yas erkek 113 cm boy 21 kg erkek yegenim, gecen carsamba ateşlendi, persembe atesliydi ve ishal basladi, dr. Reflor entrogermina ibufort calpol verdi, tabi ki sadece cok sikistigimda calpol verdim, cuma ishal devam etti gunde 3kere falan, cumartesi iyiydi, pazar ve bugun yine ates 38 39larda ve ishal devam ediyor, gunde 5 yapti bugun ve karin agrisi hep
![]() ![]() Sonucunda herseyde negatif yaziyor. https://resimyukle.io/r/eRalsZnxQh
|
|
![]() |
|
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
![]() ![]() ![]() ![]() |
Karin agrisi icin de metsil verdi, ilk defa az once 1 olcek verdim dayanamadim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119092 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir tür ishale Bactrim veya başka bir Antibiyotik vermek gerekmez... Bu doktorun herhalde, ilaçların
etki mekanizmalarından haberi yok. Bir tek Dizanterilerde, Flagyl verilir, bu ishal de, diğer ishallerden çok farklıdır. Dizanteri kakası ıkıntılı bir dönemin arkasından, AZ miktarlarda jöle kıvamında, mukuslu ve bazen kanlı bir şekilde çıkar. Dizanteriler kalın barsak ishalleri olup, asla bol kaka görülmez. Metsil dahil HİÇBİR ilaç veya Probiyotik vermeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Haz 2021 Saat 09:20 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|