|
Burun tikanikligi_bademcigin iri olmasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Elif Türk Güneş ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elif Türk Güneş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Tem 2021 Saat 00:21 |
Hocam merhabalar. Kizimin yaklasik bir ay once burnu akmaya basladi, birkac gun sonra da akinti gecti,sesi degisti genizden konusmaya basladi. Daha once 2 kbbye gittik bademciginin cok iri oldugunu soyledi, alerjiden de olabilir dedi. Nazoster ve su 3 gun kullanilan antibiyotiklerden verdi . Bir faydasini gormedim burnu hala tikali. Her doktor bademciginin cok iri oldugunj soyluyor. Sizi yeni takip etmeye basladim. Burnunu cok temizletmiyor ama buhar makinesi aciyorm gece cold mix yapiyorm bol su iciriyorm ama hala horluyor ve agzi biraz acik uyuyor. Gunduz genel durumu ve istahi iyi hastalik belirtisi yok. Su an 4 yasinda. 2019 yilinda geniz eti alindi yine o donem de burnu tikanmisti. Kulaginda sivi birikiyordu. Ameliyat somrasi agzi acik uyumasi gecmistii. 1 aydir burnu tikali gecmiyor. Forumlari yeni okuyorm mukerrrer bisi sorduysam kusura bakmayin. Cevabinizi bekliyorm hocam tsk ederim.
Düzenleyen Elif Türk Güneş - 06 Tem 2021 Saat 09:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118994 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- KBB'nin verdiği o ilaçların tamamı palavra! Kasten böyle palavra ilacları tesirli olmayacaklarını bile bile
veriyorlar ki, sonunda; "Biz elimizden geleni yaptık, hiçbir şey fayda etmiyor, buyurun ameliyata!" diyecek! 2- Bu yaşta TABİİKİ DE, bademcikler iri olur. HER çocukta böyledir. Akılları sıra sizleri kandıracaklar. Çocuklarda ilk sene anneden geçen antikorların koruyuculuğu 1 sene sonunda bittikten sonra, çocuklarda pratikman hiç antikor olmadığı için, vücut savunmasını bu lenf bezlerı üstlenirler. Bademcikler de birer LENF bezidir ve bir yandan mikroplarla mücadele ederlerken, bir taraftan da, antikor dediğimiz bağışıklık maddeleri yaparlar. Bu şekilde seneler içinde antikor seviyeleri yeterli olunca, Lenf bezlerine daha az iş düşer ve devamlı uyarılmadıkları için de küçülürler. 3- Geniz eti alınması da bu SOYTARILIĞIN başka bir şeklidir. Geniz eti de bir cins Lenf bezidir. Yazılarımı okumaya devam edin, ve sabırlı olun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Tem 2021 Saat 10:40 |
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 sene önce hacettepe ve özel hastaneler olmak üzere 4 yasındaki kızımı doktor doktor gezdirdim hepside geniz et alıncak dedi hatta biri bademciğide alalım dedi , neden dedim sonra ilerde sorun olmasın dedi elektikler kesilse bile gözüm kapalı yaparım sen aldır die ısrar etti biri.ama kadir hocam asla dedi, denize götürdüm yazın 2 kez, sonuç 1 senedir agzı kapalı uyuyor horlama yok, geçen hafta bi burnı tıkandı yine horladı 10 gün içinde oda geçti.
|
|
![]() |
|
Elif Türk Güneş ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elif Türk Güneş
Tesekkur ederim hocam degerli gorusleriniz için. Geniz etini aldirmis bulunduk ama bademcige elletmiycem sayenizde.:)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elif Türk Güneş
Aleyna hanim gecmis olsun size de ben de denize girmesini bekliyorm dort gozle. Benim de geniz akintim cok oluyordu cok iyi geliyor deniz suyu. Peki deniz suyu disinda bir sey yaptinz mi hocamizin onerdigi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elif Türk Güneş
Hocam hatta bi cocuk doktoru bademcigin iriligi kulaga basinc yapar dedi kulagi agrimisti cnku kizarik iltihap olmus dedi antibiyotik yazdi grip oldugu bir donemde Ilac kullanmak istemiyorm ama oksurugu var cigere iner kizariklik var kulak zarinda zarar verir. Belirttikleri bu ihtimalerle korkutuyorlar sanirim bizi. Biraz daha bilincli olacagim sayenizde.
|
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok geçmiş olsun elif hanım,bizim bademcikle ilgli bi sıkıntımız olmamıştı oyuzden yanlıs yönlendirmek istemem, sadece geniz etiydi oda grip bitince zamanla küçüldü birde denize soktuk geçen yaz.siz yine hocamıza sorun tek tek yazıları okuyun inşallah iyleşir en yakın zamanda
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|