|
ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MRTECVT ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Tem 2021 Saat 23:26 |
hocam mete 9 yaşında ateşi 38 e çıktığında ve boğazım ağrıyor dediği için doktora gittik.antibiyotik ve ateş düşürücü verildi. ateşi 38.9oldu calpol verdim üşüdüğünü söyledi ve çok halsiz.boğazı kızarık ve dili beyaz antibiyotik başladım. çok öksürüyor öksürük için ventolin puf versem olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ventolin; Astım da kullanılır!! Türk doktorlarının zannettikleri gibi, bir "Öksürük ilacı" değildir.
EĞER; dili pembe ise ve ağızında pis koku yoksa, sakın Antibiyotik vermeyin. Forum ilk sayfada: "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı okuyun.
|
|
![]() |
|
MRTECVT ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dili beyaz ağzında koku var hocam sırtından ses geliyor nefes vermekte güçlük çektiği için ventolin puf yaptık şimdi sırtından yine ses geliyor ventoline devam edelim mi? Gece olan ateşi şimdi düştü.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rahatladı ise, devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|