|
Oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2021 Saat 15:15 |
Kadir bey merhaba
Kizim 40 aylik. Bugün devamli hasta olmasi nedeniyle ve oksuruk şikayetiyle doktora götürdük. Sinus ve bogaz kısmı dolu. Cigerleri temiz dedi. Sinus ve boğazindaki hadisenin kurumasi icin Agumentin Calpol Burun spreyi Ve C ile baslayan bir öksürük şurubu yazdi. İstanbulda takip ettiğimiz doktorumuza yazdik calpol yeterli dedi. Sizin görüşünüz nedir acaba. Cok hasta oluyor grip bitiyor bir aradan sonra diğeri basliyor. 105cm 16kg |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yaşlarda olur.
Son 2-3 günden beri yazdığım cevapları okuyun VE sakın Kortizonlu ilaçlar ve Antibiyotyikler kullanmayın.
|
|
![]() |
|
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki balgami kurutmak ne demek. Doktorlar neden bu deyimi kullaniyor. Kuruyan balgam nolacak? Vücuttan nasil atilacak.?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Atılamayacak, yabancı cisim reksiyonu yapacak ve o doktorlar "Astım" teşhisi koyacaklar.
"Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam inanin ezbere biliyorum. Peki
1 haftadir balgamli öksürük var ama burun akintisi yok. Burun acik ateş yok. 1 hafta oncesinde yesil burun akintisi bitti oksuruk basladi. Simdi burmu akmadan bu balgam atilamayacak mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Burun akıntısı ile Balgamın NE alakası var?
Öksürük ve balgamın VAZİFELERİ var... Mikrop ortadan kalkınca, bunlar da yok olur.
|
|
![]() |
|
Ben burnu akarakta balgam atılır diye düşünmüştüm. Peki hocam suan hapsuruk oldu 2 3 kez. Esim gitti calpol aldi. Direniyorum vermemek icin inanin. Telefon basinda mesajinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Burundan, balgam ATILMAZ!!!
Balgam, Akciğerlerdedir. Öksürük ile atılır. Basit Grip. Sadece benim anlattıklarımı uygulayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|