|
Geçmeyen Burun akintisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sevillll ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2021 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2021 Saat 22:08 |
İyi akşamlar hocam 4 yaşında oğlum 3 hafta once anaokuluna başladı başladığının 3. Günü boğazım açıyor dedi ve ertesi gün burun akıntısı başladı. Sizin soylediklerinize istinaden hiç ilaç vermedim zaten ateş hiç olmadı.Ancak 2 hafta olmasına rağmen halen burun akıntısı geçmedi bir gün azalır gibi oluyor ertesi gün tekrar başlıyor. Şimdi de 5 gündür öksürük var sadece bal zencefil Ihlamur veriyorum. Öksuruk için eczanede satılan doğal biir şurup aldım ancak bir kere verdim oksurukbkesilincebir daha vermedim şimdi öksürük devam ediyor öksürüğü de bogaziyla alakalı olduğu çok belli konuşurken burnundan konuşuyor ve boğazda hırıltı var.Bu yaşa kadar böyle bir problem yaşamadık boğaz enfeksiyonu falan geçirdi ama çok sık hasta olmadı. Bazen 2 gün diş çıkarma döneminde burun akıntısı olur geçerdi. Uzun sürmesinin sebebi alerji olabilir mi hocam ateş halsizlik iştahsızlık yok çünkü alerji ise immunolojiye gitmemizi tavsiye edermisiniz veya ne yapmam gerekiyor.Çok teşekkürler.
Düzenleyen Sevillll - 02 Eki 2021 Saat 10:06 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|