|
tıkanıklık ateşe dönüştü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eki 2021 Saat 18:11 |
merhablar hocam, 2,3 gün önce 1 aydır süren burun tıkanılığının son haftada çok artığını yazmıştım bugünde ateşlendi aslında sevindim ateşle beraber daha cabuk bitecek inşallah hastalıgı
genel durumu iyi oldukça ateş düşürücü vermicem, dr gösterdik kulak bogaz temiz dedi calpolle takip edin dedi. burun içinde 1- rhinf..verdi. cunku süt içmiyor burnu acılırsa içer dedi,ben illadin kullancam bunuda kullanırsam fazla olurmu? 2-birde 8 aylık bebek 8.300 kıyafetlerle kg su bıngıldak kapanmış kafayı takip ediceksiniz dedi 43.5 dedi bu ay için bende korktum sıkıntılı bir durum mu erken kapanması:( 3-emeklemiyor ama destekli oturabiliyor yürütece koyunca yürüyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Sadec Iliadin damla kullanin.
2- "Bingildak" ile sadece SAHTEKARLAR ugrasir. Sadece KAFA CAPINI takip edin. 3- Emeklemesi SART degil. Bu sacmaliklarla sizi kim korkutuyorsa, onlardan uzak durun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|