Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Saç kıran mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Saç kıran mı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Evhamlianne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Evhamlianne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Saç kıran mı?
    Gönderim Zamanı: 08 Kas 2021 Saat 12:49
8 yaşında kızımın (onu sizinle büyüttüm) saçı böyle olmuş nedir bu ne yapmam lazım?

Düzenleyen Evhamlianne - 08 Kas 2021 Saat 13:02
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Evhamlianne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2021 Saat 12:50
Nasıl fotoğraf yükleniyor bilemedim  kafasının tam tepe noktasında bilye kadar alanda saç dökülmüş ve deri kırmızı nedendir ne yapayım?

Düzenleyen Evhamlianne - 08 Kas 2021 Saat 13:14
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118939
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2021 Saat 18:29
"Pelat" olabilir.. 
Ani uzuntu, sikinti, stres sonucu olur ve kendiliginden duzelir. Bazilari (stresin siddetine gore) kisa;3-5 ayda,
bazilarinda, 3-5 sene surebilir.
Sakin Turk halkina ve doktorlara kanmayin, oyle sacma sapan (sarimsak surmek gibi) salakca isler yapmayin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Evhamlianne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2021 Saat 18:40
Evet kardeşi oldu kimsenin onu sevmesine izin vermiyor ya bebeği bizden kıskanıyor yada bizi bilemiyorum  beklemekten başka çare yok inşaAllah hemen geçer..cevabınız için çok teşekkür ederim..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2021 Saat 19:24
"Kardes kiskancligi"!!  Cok sik rastlanir. Bazen bu sekilde tepki verir.
Onceden hazirlamadiniz mi??  Daha dogumdan evvel, kardesi arada bir "hediyeler gondermeli" idi! 
Gec degil, arada bir bebek abisine; "hediye gondersin"! 
( hediye dedigim, onu mesgul edecek oyuncaklar, don-fanila DEGIL) 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Kas 2021 Saat 19:25
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Evhamlianne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2021 Saat 19:50
Nasıl bebek mi ablasına hediye gönderecek ben hiç hazirlanamamisim kardeşini çok seviyor zarar vermiyor ama özellikle babasını bebeğe yaklaşmasını bile istemiyor bebeğim erkek babaya çok düşkün 8 yaşındaki kızım o da bana ama beni değil babayı kıskanıyor konuşuyorum ama fayda etmiyor birde okula hep ben kötürüp aldım bu yıl bebek olduğu için servisle gidiyor biraz hassas bir yapısı var bende durumu idare edemiyorum olduğum yerde kimsem yok her yere yetemiyorum bazen kendime bile şuan kızıma üzülüyorum saçının sebebini öğrendiğim için 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2021 Saat 03:16
1 hafta, aksamlari 1 olcek Atarax surup icirin, bakalim biraz sakinlesecek mi.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Evhamlianne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2021 Saat 09:07
Tamam teşekkür ederim deneyeceğim 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.