|
Boğaz kizarikligi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamzefeyzullah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eki 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamzefeyzullah
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2021 Saat 16:09 |
Hocam ben sizi takip ediyorum paylastiklarinizi okuyorum diğer mesajlardan yazılarınızı..Oğlumu okuldan aldım halsiz ateşi var diye titriyordu babamla aldık hastaneye götürdü.. bademcigi büyük ve kızarmış dedi oradaki doktor.oğlum kulağının ağrıdığını söylemişti sabah 8 de iliadin damla yapmıştım söylediğiniz şekilde,okulda artmış galiba ,kulagida kizarik dedi doktor ama boğazdan kaynaklı esas dedi 38.8 çıktı ateşi.cok halsizdi hocam suya da girmek istemedi ateş düşürücü verdim,tabi bize antibiyotik verdi doktor kulak damlası verdi parol ve ibu fort verdi.Hocam boğazına çok baktirmiyo dili hafif beyaz kaplı,antibiyotigi kullanmalımiyim hocam bilemedim klamer yazmışlar kendi kendine toparlayabilir mi ne yapmalıyım,o kadar okuyorum yaşayınca ne yapacağımı bocaliyorum ,hocam bir haftadır da hafif burun akıntısı yesil sari renkte vardi ben cold mix ballı limonlu su iyi geçiriyorduk kulağım agriyo der demez 2 damla yatırarak yapmıştım,bu ateş virustenmidir hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, virutik...
Antibiyotik gerekse idi: (yuzbinlerce kere anlattim) ATES+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olur! sakin bu ahmak doktorlara kanmayin. Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
Gamzefeyzullah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eki 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamzefeyzullah
Tamam hocam kulağımdan sesler geliyo diyo bana boğazı açıyormuş hareket ettikçe kulağı aciyormuş iliadin den başka bisey yapabilir miyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayir!Sadece Iliadin DAMLA kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamzefeyzullah
Hocam ağlarken gördüm boğazında koyu yesil akinti vardi buna bisey yapmam gerekiyor mu kendiliğinden geçer mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yuz bin kere anlattim...
YESIL AKINTI= Hastaligin sonu!! Sakin salak Turk doktorlarina inanmayin... Yesil olmasi ASLA Antibiyotik gerektirmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|