|
Agumentin 400 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ara 2021 Saat 15:27 |
Hocam merhaba kızım 46 aylık geceleri ateşli uyutmayan aşırı balgamlı öksürüğü vardı. Dayandım sadece calpol verdim ama bugün artık tüm enerjisi bitti iştah gitti. Nefes alıp verirken su kabarcığı yaparız ya suya pipetle hocam ya da poşet hışırtısı gibi ses geliyor. Daha önce de böyle olduğunda forsef vermişti doktor ve wbc o zaman yüksekti. Şimdi Agumentin 400 verdi doktor 19 kg siz ne önerirsiniz?
Düzenleyen Adeniz - 30 Ara 2021 Saat 17:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi yoksa, sakin Antibiyotik vermeyin.
Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 7 yıl oldu okuyorum, okumaz olur muyum artık ezberledim hepsini. Dilde pas rengi ve ağızda kötü koku yok. Ateş var. Ancak o kadar ciğer perişan ki ateş yükseliyor ve bitkin aldım ama vermedim. Balgam yeşil, öksürük yaşlı dede gibi çok balgamlı, hışırtılı solunum ciğeri daha kötü yapar ilerler diye agumentin 400 ü sordum hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi yoksa, sakin Antibiyotik vermeyin.
Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|