|
Morluk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şub 2022 Saat 09:48 |
Merhaba hocam. 4 yaşında oğlum salı ateşlendi 38.8 kaldırdı ve sonra düştü. Şimdi hafif seyrediyor. Migdem bulanıyor diyor sürekli ama kusmadı ve ishal. Beni asıl endişelendiren dün sabah uyanınca dirsek yakınında ve dizinin yanında sinek ısırığı gibi kızarıklık vardı ama kabarık değil sadece kırmızı ve bir kaç saat sonra baksam morarmış. Bu sabah aynı şekilde yine 2 kırmızılık ve hafif morarmaya başlamışlar. Neden olabilir kan testi yaptırsak mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119092 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gormeden bilemem..
|
|
![]() |
|
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dururzgr ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
Arkadaşim yolla yap dan açılmıyor diye biliyorum resimler,bende göremedim resimlerini.Tekrar zaman kaybetmemen açısindan uyarmak istedim,başka siteden dene ve kontrol et attığinda buradan açiliyormu diye
|
|
![]() |
|
Ben açmaya deneyince bende resimler açıldı. Acayip bu morluklar sabah kalktığımda kırmızı öğlen bakınca mor oluyorlar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119092 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben acabildim. Once IKAZ cikiyor, sol alttaki kutucugu tiklayin.
Dokuntuler sinek isirigi, gunde:2x1 fenistil jel surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|