|
Ter attıktan sonra |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mutlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şub 2022 Saat 18:15 |
Hocam siz ter atmak üşütmeye VS ye iyi gelir demiştiniz, bende ara ara iyice örtünüp ter atıyorum, ter attıktan sonra boğazım daha çok ağrıyor sesim kısılıyor, daha halsiz bitkin hissediyorum neden acaba, daha sonra bol sıvı almaya çalışıyorum ama. ikinci sorumda d vit 3 ampül kas içine uygulanır yazıyor üzerinde içmekte bir sakınca olur mu, çok teşekkür ederim kolaylıklar diliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120941 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Hocam siz ter atmak üşütmeye VS ye iyi gelir demiştiniz,"
Boyle bir sey(!) demiyorum.. "Iyilesme oldugunda, ates terleme ile duser" diyorum!! Terleme; sebep degil, SONUC!! Ayni; ates dusurerek, atesi yapan hastaligi tedavi edemezsiniz!! Oksurugu keserek, Zaturre tedavi edemezsiniz. D vitamini uzerindeki yazi; kasten dolandirici yetkililerin halt etmeleri! Illaki, D vitamini icin, doktora gidesiniz, kendiniz beles tarafindan tedavi olmayin diye! Ampul ustunde NE yaziyor?
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Şub 2022 Saat 19:51 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|