|
Gece uykusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayseebrar42 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayseebrar42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nis 2022 Saat 15:13 |
Merhaba hocam. Oglum 9 aylik 9 kilo. cok istahli bir bebek. Hem emiyor sutum pek fazla degil ama. Hem ek gida yiyor (kahvalti yapiyor yumurta ve peynir veriyorum meyve yiyor sonrasinda. oglen corba. aksam yoğurtlu biseyler yediriyorum cunku durmuyor surekli biseyler istiyor. hemde iki ogun sut veriyorum. Hocam sorunumuz su gaz. Hala gecmedi gazli hali gece aglayarak uyaniyor karnini ovaliyorum gaz cikariyor geri uyuyor ama o gazi cok zor çıkarıyor. Kizimda bu sorunlar olmamisti hocam. Bana bi care verin hic uyumuyorum nerdeyse. Ne yapmamiz gerekir gaz damlasi ilaci gibi birşey onerirmisiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Gaz damlasi" diye satilan ilaclarin tamami sahtekar ilacidir.
EGER, kilosu nedeni ile "kose yastigi" gibi butun gun oturuyorsa, gazi olur. Biraz hareket ettirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|