|
Bağışıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haz 2022 Saat 23:33 |
Hocam iyi akşamlar sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın Oğlum 31 temmuz 2018 doğru bu sene kreşe başladı 20 kilo 104 cm Okula başladı başlayalı sürekli hasta geçen hafta da hastaydı iyileşti tam topardi derken 2 gündür az az oksuruyordu dün gece şiddetlendi bugün çok fazla arttı her hasta olduğunda ciddi bir şey olmadığında doktora götüren biri değilim sizin dediklerinizi uyguluyorum Hocam şuan şiddetli öksürük burun su gibi akıyor ama ayrıca tikanık halsizlik biraz var ateşi suanlik yok dilde anladım kadarıyla pas yok boğazları hafif beyazlık var aşırı terliyor solunumu şuan 19 Hocam benim sorum şunlar cevaplarsanız çok mutlu olurum biraz uzun olucak Hocam hakkınızı helal edin 1. Hocam oğlum et yer meyvesini yer yemeğini düzenli yiyen bir çocuk ama ay da 2 kere hasta olduğunu bile oluyor ama okula başladı başlayalı böle bağışıklığı sanırsam düşük Hocam etrafta sürekli duyuyorum size sormak istedim %100 organik bağışıklık güçlendirici ürünler satılıyor Hocam bağışıklık hasta olmayla kazanılan bir şey değil mi 2. Ev yapımı pekmezlerin kansorejen yaptırdığını çok zararlı olduğu söyleniyor bu doğru mu hocam 3. Bir bayan var Hocam oğlu 7 yaşında bu zamana kadar hiç hasta olmamış bağışıklığı güçlü tutmak için sürekli organik ürünler kullanıyormuş udi hindi yağının iltihapları yok ettiğini keçiboynuzun solunum hastalıklarına iyi geldiğini gül suyunun ateş düşürdüğünü egzama isiliğe iyi geldiğini probolisin doğal antibiyotik oldugunu arı ekmeginin ve bir çok ürünün bağışıklığı güçlü tuttuğunu söylüyor kendisinin bu ürünler üzerine iş yeri var ben de denemek istedim annem izin vermedi çocuk hasta ola ola bağışıklık kazanacak dedi küçüklüğünuzden beri yediğiniz pekmez simdi mi kotu oldu diyor Hocam benim merak ettim şu 7 yaşı kadar hasta olmayan bu ürünlerle bağışıklıkmis kazanmış oldu ya bu mümkün mü Hocam gerçekten merak ettim Kusura bakmayın çok uzun oldu hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118885 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Yemeklerle, hastalıklar arasında bir hiç bağ YOKTUR. Sadece, iyi beslenenler hastalıkları daha rahat ve
komplikasyon olmadan atlatırlar. 2- Palavra! Ben 'Pekmez Fabrikası' olduğunu bilmiyordum! Hakkında en fazla hurafe uydurulan gıda "Pekmez" dir. - Pekmez çocuk gıdası değildir. - Pekmezin hiçbir üstünlüğü yoktur. Eskiden şeker ithal edildiği için daha pahalı idi ve şekerle yapılan tatlı ve reçelleri çocukların tüketilmesi istenmezdi! "-Pekmez kan yapar" diye uydururlardı! Pekmez kan filan yapmaz.. Tipik Türk Halk ve doktor uydurmasıdır. - Pekmeze yapımı esnasında, ekşikiğini alması için, "Pekmez toprağı" (Marn toprağı. Çimento hammaddesi) ilave edilir. Toprak konulmamış olan, "Ekşi Pekmez" olarak tüketilirdi. Bu toprak, bırakın Demir ihtiva etmesini, demir emilimi bozan bir maddedir. 3- O, "organik ürünleri" kullanan arkadaşınızı, salıverin gitsin. Kaç türlü bağışıklık olduğunu zamanla bir güzel öğrenecek. Artık bu "organik" lafının da modası geçmek üzere. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Haz 2022 Saat 08:39 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|