|
Danışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gul78 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Tem 2022 Saat 23:18 |
Kadir hocam merhaba 45 yaşında eşimin(erkek) yüzünde yanağının üst kısmında kahverengi bir leke oluştu. Hatta bir ara dahiliye doktoruma gittiğinde doktora onu da sormuş kan değeri yüksek çıkmıştı doktor ondan olabilir demiş. Ama bugün üstünde bir kabuklanma farkettim ve çok tedirgin oldum. Farklı bir durum olabilir mi? Dermatoloğa mı cerrah a mı gitmek gerekir? Çok teşekkür ederim. Şimdiden bayramınız kutlu olsun. Sevgiler…
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim göndermeniz lazım.
|
|
![]() |
|
gul78 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ilk resim size bahsettiğim diğerleri de vücudunda olan benlerden bazıları. Tüm vücudunda irili ufaklı bir sürü ben var. Hatta bazıları kendi kendine düşüyor. 10-12 yıl önce dermotoloğa gittiğimizde bazılarının atopik olduğunu güneşe çıkmaması gerektiğini ve arada kontrole gelmesini söylemişti. Ama sağolsun hiçbirini yapmadı. ben de hep bir tedirginlik yaşıyorum bu konu ile ilgili. o yüzden size danışmak istedim. şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi bir Cildiye doktoru bulun. Göstermeniz iyi olur.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bayram sonrasına hemen Cildiye den randevu alıp götüreceğim inşallah kötü bir şey çıkmaz. Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Bayramınız kutlu olsun sağlıklı ve mutlu nice bayramlara…
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|