|
Bel Ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
adecen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2022 Saat 13:53 |
Kadir Bey merhaba. Kendim için bir şey danışmak istiyorum. 36 yaşında kadınım. 10 gün önce belimde ağrı başladı. Önce tutulma olduğunu düşündüm ama düzelmedi ve artmaya başladı ağrı. Bacağımda da uyuşma tarzıbir rahatsızlık var. Ancak yakın zamana randevu bulamadim. Dun acile gittim dikloron 75mg ampul ve muscoril yaptılar ağrım tamamen geçti. Ayni iğneleri reçete olarak da verdi doktor. Bu sabah çok daha kötü bir ağrıyla uyandım ve iğneleri olmaya gittim. 5 gün günde 2x1 olarak verilmiş iğneler. Ancak dikloronun prospektusunde 2 gün günde 1 ampul yazıyor. Ben bu iğneyi 5 gün sabah aksam yaptirsam sıkıntı olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim branşım değil. AMA, Esas hadise teşhis edilmeden bu gibi "araz giderici ilaçlarla"yapılan mudahaleler şarlatanlıktır.
Doğru dürüst bir doktor görsün.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|