|
şeker-eklem ağrıları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eki 2022 Saat 11:02 |
![]() Merhaba Kadir hocam 39 yaşındayım 2 aya yakındır kemiklerimde acaip ağrı oluyor yorgunluk ve halsizlik var doktor bu tahlilleri istedi Şeker başlangıcı diyetine dikkat etmemi söyledi ilaca gerek yok dedi eklemlerde iltihaplanma var dedi antibiyotik verdi. D vit damla verdi. 1-Antibiyotiği alayım mı 2-4-5 ayda bir d vit ampül kullanıyorumm en son 10 gün önce içtim 3- menopozla veya 14 aylık bebeğimvar emziriyorum(4.çocuğum) emzirmeyle alakalı olabilir mi? 4-hocam tahlil sonuçlarımı değerlendirirmisiniz? teşekkürler
Düzenleyen yaksu - 14 Eki 2022 Saat 14:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kesinlikle Antibiyotik gerekmiyor.
2- Eklem iltihabı filan YOK! Hem Laboratuvarın verdiği "Referans Aralığı" yanlış, erişkinlerde: 320 Todd ünitesi üstü hastalık işaret eder. Ayrıca da, ASO yüksekliği her zaman "Eklem iltihabını" göstermez. Streptokok enfeksiyonu geçiren her yaş grubunda, yüksek çıkar. Ayrıca da (cahilliği buradan belli) 30 yaşından sonra, "Streptokoklara bağlı eklem iltihabı olmaz.. 39 yaşında "Menapoz"??? Kadın-Doğum doktorunuza bir danışın. Tahlillerde önemli hiçbir şey yok. Kan şekeri bakılacağı zaman, en az 8 saatlik aç kalmanız gerekirdi, açlıktan sonra mı bakıldı? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Eki 2022 Saat 16:26 |
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet sabah aç karnına yaklaşık 10 saat açtım. Gebelikte de şeker çıkmıştı ilaç ve insülün kullanmadan atlattım yediklerime dikkat ederek.
Bebeğğim 14 aylık. 1,5-2 ayda bir regl oluyorum. Saç dökülmesi, çabuk yorulma ve halsizlik var.
Düzenleyen yaksu - 14 Eki 2022 Saat 23:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önce bir Kadın-Doğum doktoru ile, sonra gerek olursa, bir Endokrin doktoru ile görüşün.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|