|
Röntgen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eki 2022 Saat 23:43 |
Kadir bey. Bebeğim bir aylıkken gaz şikayetleri sebebiyle acile goturmustuk . Ordaki Dr tecrubesizkigmizden faydalanıp bebeğe gereksiz yere röntgen çektirdi . Lavman yaptırdı . Aklıma geldikçe ağlayacak gibi oluyorum . Bebeğimiz bir yaşına yaklaştı ben o talihsiz günle ilgili bi sorun gormuyorum ama ileri zamanlarda rontgenle ilgili sorun çıkar mı sizce . Yani demek istediğim benim anlamadığım ve bilmediğim bı sorun olmuş mudir bebeğimde. Genel olarak röntgen her bebekte kalıcı hasar bırakır mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118949 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok, 1 defadan bir sey olmaz!
Rontgen HER ZAMAN hasar birakmaz.. Turkiye'deki bazi Turk doktorlara kanip da; her oksurdugunde akciger Rontgeni cektirirseniz, o zaman zararli olabilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|