Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bitmeyen burun akıntısı öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bitmeyen burun akıntısı öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elçinelif Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Elçinelif Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bitmeyen burun akıntısı öksürük
    Gönderim Zamanı: 24 Eki 2022 Saat 14:59
Hocam merhaba. Kızım 5 yaşında 17 kg. 2 yaşından bu yana öksürük problemimiz var. Geçen yıl kreşe başladı bütün yıl hiç bitmeyen koyu burun akıntısı burun tıkanıklığı ve öksürük şikayetlerimiz oldu. Genelde limon bal şeklinde atlatmaya çalıştık ama hiç sıfırlayamadık. Yazın da şikayetlerimiz devam etti. Şiddetlendikçe limon bal burun temizleme yaptık. Bugün çocuk göğüs bölümüne götürdüm size röntgen görüntüsünü yolluyorum. Değerlendirirseniz sevinirim. Yoğun burun akıntısı ( koyu formda yeşil devam ediyor ) ve aylardır geçmeyen öksürük şikayeti ile gittik. 

Düzenleyen Elçinelif - 24 Eki 2022 Saat 15:01
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118962
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2022 Saat 18:35
Resimler acilmiyor.
Bu konu cok anlatildi. eski cevaplari okuyun.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Elçinelif Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2022 Saat 00:03
https://www.hizliresim.com/pa130wc
Merhaba hocam. Öksürük ve burun tıkanıklığı ve koyu akıntı devam ediyor. Röntgeni yolluyorum değerlendirmeniz rica ediyorum. Teşekkürler sevgiler.. 

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2022 Saat 02:41
Akcigerler normal.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Elçinelif Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2022 Saat 10:45
2 kutu antibiyotiği ve ventolin vs yazdı ciğerde sıkıntı var 2 hafta kullanın dedi. Neden hiç ilerleme yok bu doktorlarda 😕 Vicdanen rahat edemeyip götürüyoruz tabii bizimki artık öksürükle bütünleşti. Sıkıntı yok diyosanız ben vermeyeceğim yine ilaçları ama hocam bu böyle ne kadar devam edebilir 5-6 aydır öksürüyor ve hep burun tıkalı. Öksürmek istemiyorum artık diyor bu da üzüntü veriyor tabii. 
Değerlendirmenize teşekkür ederim. 🌸
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2022 Saat 18:43
Turkiye'de oksuruk nedeni ile doktorlara giderseniz, daima bunlarla karsilasacaksiniz.
Eskiden, her oksurene Astim veya Allerji diyorlardi, foyalari ayyuka cikinca, simdi boyle sacma sapan 
 gerekcelerle antibiyotikleri dayiyorlar.
Daha israr ederseniz, kortizonlu spreylerle oksurugu kesiyorlar.
Sakin bu assagilik soytari doktorlara kanmayin. 

Sadece anlattiklarimi uygulayin, birakin kendisi iyilessin, daha sagliklidir. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.