|
Strep a enfeksıyonu (İngiltere) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ara 2022 Saat 23:38 |
Hocam haber sitelerinde son gunlerde bu habere cok sık rastlıyorum. İngilteere de strep a enfeksıyonu sebebiyle 8 cocuk hayatını kaybetmiş. Doktorlara talimat verılmış "en ufak suphede antıbıyotık tedavısıne baslayın" diye. Çocugunu kaybeden bir cok aile "erkenden antıbıyotık baslanilsaydı sonuç boyle olamayacaktı" demısler. Tabi biz turkce haber sıtelerınden takip ediyoruz. Dogruluk payı nedir tam bılmıyoruz. Bu konu hakkındaki fikirlerınızı bilgilerinizı bizimle paylasabılır mısınız? Biraz korkmaya basladım burda da ıns aynı seylerı yasamayız.
Düzenleyen Meryemesma - 06 Ara 2022 Saat 23:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yuzbin kere anlattim!!!
Streptokok enfeksiyonu oldugunda: Ates + Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabakasi +Bulanti/kusmalar olur. 1 olcek PenOs veya Ampisil ile de 12 saatte iyilesir. O iddia edilen bakterinin, Streptokok olmama ihtimali cok yuksek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|