|
Geniz akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2022 Saat 02:40 |
Sayın hocam. İki çocuğumu da sizin bilgi ve tecrübelerinizle büyüttüm. Küçük 8 yaşında yaşıtlarına göre toplu bir çocuk. Şiddetli terliyor bu hep böyle ve neredeyse 2 yıldır geniz akıntısı ve öksürük. Asla sahtekarlık safhalarına düşmedim. Ama artık geniz akıntısı çok yordu. Özellıkle bir haftadır uyumayacak derecede yatınca. Limon bal vicks fizyolojik iliadin buhar her şeyi yapıyorum.
Lütfen bu geniz akıntısına bir çare olun hocam. Antihistaminik kullansam rahatlar mı ne alıyım?iştah da açılmasın aynı zamanda
|
|
![]() |
|
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi bir cevabınızda okudum. Alerji ilacı vermeyın gribi bile ciğerlere indirir yazmışsınız hocam. Bakıyorum herkes öksürükten muzdarıp. Çocuklar ne yapsın hocam.Kriz şeklinde geldıgı zaman öksürmekten göğsü acıyor bogazım acıdı diyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oksuruk ve akinti ile ugrasmamayi OGRENECEKLER! Oksuruk ve akinti, Akcigerlerin savunma mekanizmasi.
Tehdit ortadan kalkinca, oksuruk ve akinti kesilir. Sadece:Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin. Odasi serin olsun, yastigini yukseltin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Ara 2022 Saat 04:04 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|