|
Anafilaksi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zerdakuyu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ara 2022 Saat 01:55 |
Hocam 6 yaşında oğlum var geçen yıl alerji testi yaptırdım kan ile bakıldı bir şey çıkmadı tek başına bir besine karşı bu güne kadar alerjisi olmadi ancak ilaçla birlikte özellikle antibiyotik sondasi süt içtiğinde kurdesn dokergibi kabarırdi bu sene Eylül ayında iburamin zero verdim atesliydi uykuda dudağı ve elleri şişmiş önemsemediklerini alerji şurubu verdim geçti ekimde vücudunda bastırınca geçen lekelerin oluştu alerji iğnesi yaptılar en son dün akşam atesli olduğu için ibuford verdim ve arkasından tereyağlı yumurta yedi sonra ayran icti ve Bi anda ayağının alti parmakları dudağı şişti alerji şurubu verdim ve hastaneye gitti doktor solunumu yavaslamis dedi anafilaksi şüphesi ile kırmızı alanda bekletti 4 saat sonra iğnenin etkisi ile gerileyen eve gönderdi.benim ne yapmam lazım neye alerjisi var bilmiyorum ilaçla birlikte alınca mi oluuor tekli Bi alerji mi bunu alerji testi ile öğrenebilir miyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta; allerji testleri YAPILMAZ. Yapilanlarin tamami sarlatanliktir. Yaptirdiniz da NE oldu?
SAKIN: sonu, "-cold", "-hot", "-Fort" ve "-zero" ile biten ilaclari cocuklara KULLANMAYIN! Bu yaslarda olan allerjiler hayat boyu surmezler, zamanla kaybolurlar. Dokunan gidayi, siz deneme-yanilma yontemi ile bulun. Allerjilerde; "solum yavaslamaz"!!!OLURSA; nefes borunda olusan odem nedeni ile solunum sikintisi olur, bilakis solunum hizi artar. "Anaflaksi suphesi" HA!! Oradan sag cikabildiginize sukurler olsun. Allahtan kendi dedigine kendisi de inanmamis ki, Adrenalin verip (gecenlerde oldugu gibi) cocugu oldurmemis. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|