|
Kaka |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatos34 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ara 2022 Saat 15:30 |
Merhaba hocam. Kızım 6 aylık. Son 5 gündür kakasını yapmıyor. Normalde hergün yapardı. 5 gün önce en son kakasını yaptığında kakasında siyah ip gibi, kurt gibi birşeyler vardı. Bugün çok az yaptı. Yine kakasında siyah ip gibi birşeyler var. Hocam fotoğraf atıyorum. Bunlar nedir? İlaç kullanmam gerekir mi? Birde kızım sadece anne sütü alıyor. Yalnız kakasını son yaptığı gün elma suyu vermiştim.
Düzenleyen Fatos34 - 30 Ara 2022 Saat 17:59 |
|
![]() |
|
Fatos34 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elma suyundaki posalar. Onemli bir sey degil.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkürler hocam. Kaka yapmamasıda çocukta bir sıkıntı olmadığı sürece normal sanırım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazilarimi OKUYUN.. Bu yaslarda normaldir. Isterse 1 hafta yapmayabilir.
Sikinti: yapmak icin ikinip ikinip yapamadigi zaman. Lutfen Yeni dogan ile ilgili butun makalelerimi ilk sayfadaki yazarlar kismindan okuyun.
|
|
![]() |
|
Okuyorum hocam sağolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|