|
5,5 aylık bebek ACİL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Maria Güven ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2023 Saat 10:25 |
Hocam merhaba
Bana yazdığınız Tobrased 0.3% damlayı 5,5 aylık bebege damlatabilirmiyim internette baktım bebeklere başka ilaç kullanmalı yazıyor . Sizden cevap gelene kadar gözünü FS ile siliyorum.. çapaklanma var çünkü aynısı sağ gözünde sabah onda da oldu ( şişti+ kapaklanma jel gibi uzuyor + biraz kızarıklık) ,siz yazmıştınız 5,5 yaşındaki ogluma :viral konjoktevit + mikrop kaptı diye , sonra bana bulaştı, şimdi de bebege. Bebek sadece anne sütü içiyor . Eczanede netilmisin önerdiler ama size danışmadan almadım . Ve son soru : konjoktivit varken banyo yapılır mı? Sol gözünde birşey yok, sadece sag gözü şişmiş, digerine de bulaşmasın düşünüyorum
Düzenleyen Maria Güven - 09 Oca 2023 Saat 18:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senelerdir anlatiyorum!!!! SAKIN Turkce internet yazilarini okumayin!!!
Onu diyen "okuz" her kimse, ona soyleyin, BUTUN hastanelerde, yeni dogan BUTUN bebeklerin gozune daha ilk gun damlatiliyor! Banyo yapabilir! Turkce saglik sitelerini sakin okumayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Oca 2023 Saat 18:50 |
|
![]() |
|
Maria Güven ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Aynı şekilde dimi ?
5 gün 3x1?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet.. VE, her iki goze.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|