|
Amalgam dolgu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2023 Saat 07:39 |
Merhaba hocam dişlerimde 2 adet Amalgam doldu var 20 yıl kadar önce diş hekimi bana hiç sormadan yapmıştı artık değiştirilmesi gerekiyor bu dolgular çıkarılırken çok dikkat olunması gerektiğine dair yazılar okudum ama şuan ki diş hekimim bu konunun abartıldığını düşünüyor sizin bu konuda düşünceniz nedir ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hala 20 sene onceki sahtekarliklar devam mi ediyor?
Amalgamlarin hicbir zarari yoktur. Bu yalanlari iste boyle halki dolandiran assagilik disciler uydurdular. Ondan sonra da bu sahtekarliklari; yalan yanlis, "Civa sahtekarliklari" takip etti. Sakin o sapasaglam dolgularinizi bu pustlara elletmeyin.
|
|
![]() |
|
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Artık sağlam olmadıkları için değişmesi lazım hocam bazı diş hekimlerinin o dolguları çıkarışını bir görseniz sanki ağır bir cerrahi operasyon yapıyorlar benim gittiğim diş hekimi gerek yok abartıyorlar dedi size danışmak istedim teşekkür ederin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sarlatan "Showmen" cok!!
" Artık sağlam olmadıkları için değişmesi lazım " Boyle bir sey YOK! Duser veya agri olursa, o zaman degisir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|