|
boyun düzleşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BİLGİN ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2023 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mar 2023 Saat 10:33 |
hocam 7 yaşında oğlum geniz eti için röntgen çekildiğinde tesadüfen boynunun düzleştiği görüldü ve gerçekten bariz düzleşme görülüyor. Ortopediye gösterdim bu yaşta dikkat edilirse düzelir dedi ve yazarken boynunu eğmemesini ve tablete eğilerek bakmamasının çözüm olabileceğini söyledi
moralim bozuldu bu yaşta neden olur çok da tablet izlemiyor aslında ama boynunu eğerek yazıyor doğru arada boynum acıyor der ve geçerdi ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
BİLGİN ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2023 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fizyoterapist bir arkadaşım skolyoz filmi çektir bu yaşta düzleşme olmaz dedi ben öyle bir eğrilik fark etmedim ama ne dersiniz bağlantısı olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru demis. Cocugun bir sikayeti mi var???
Ayrica da, gormedigim Rontgen uzerinden yorum yapmam.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır hocam tesadüfen geniz eti röntgeninde anladık kendim baktım eve gelince skolyoz açısından omuz hizası aynı omurga aşağıya kadar düz sırtı eğilince kamburu yok kürek kemikler de hizalı ama yine de röntgen çektirsem radyasyon açısından sıkıntı olur mu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|