|
hırıltılı solunum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ilknuralyapasa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kas 2022 Konum: Muş Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ilknuralyapasa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mar 2023 Saat 00:22 |
Hocam selam kızım soğuk algınlığı sonrası burun akıntısı kuru öksürük iştahsızlık ve halsizlik ile başladı cok sık öksürdüğü için bir gün boyunca üç öolçek sabah öğle akşam prospan şurup verdim öksürüğü baya azaldı ama yerini hırıltılı solunuma bıraktı hızlı hızlı soluyor ve nefesi verirken hırıltılı bu durumda ne yapmak gerekir hocam
Düzenleyen Ilknuralyapasa - 08 Mar 2023 Saat 01:57 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Size KIM "Prospan verin" dedi ise, ona sorun!!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Mar 2023 Saat 18:06 |
|
![]() |
|
Ilknuralyapasa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kas 2022 Konum: Muş Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ilknuralyapasa
Elimizde vardı hocam dra gitmedik çok şiddetli öksürünce verelim dedik yanlışmı yaptık hocam nir fikriniz varsa yardımcı olun lütfen
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ilknuralyapasa
Drada götürmek istemiyorum antibiyotik flim vs daha yanlış birşeyler yapmaktan çekiniyorum hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|