|
Tekrarlayan streptokok |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fts-gks ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mar 2023 Saat 09:14 |
Merhaba hocam, onları altı yaşında kreşe gidiyor iki hafta önce hafif ateş ve vücutta kızıl masal oldu doktora götürdüğümde beta dedi ve amoklavin verdi. Ancak ben senden öğrendiğim bir ihtimal doktora deposunun yazılmasını talep ettim ve yazdım. Yarım yapacağım dedi yaptırdım ve üç gün de PenOs'u bitirdim. İyileşmişti ama üç gün önce tekrar ateş çıktı bu kez farklı bir doktora götürdüm boğaz kültürüne aldı ve idararına baktı. Test sonucu ise A grubu beta hemolitik streptokok ürediğini yazıyor. Konuşmasında da kan görmüş. Kan tahlilleri normal çıkmış. Sormak bunlardan bazıları kısa süre de streptokok tekrarlayabilir mi?
Düzenleyen Fts-gks - 09 Mar 2023 Saat 15:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamami yalan! Sizi dolandirmislar.
Makale ve forum yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
bcaykan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şub 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boğaz kültüründe strep a çıkarmı
Düzenleyen bcaykan - 04 May 2023 Saat 19:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
30 yasindan sonra olmuyor.
Olursa, bazi hassas kimselerde; bulanti-kusma olabilir. Esas onemli olan: Ates+Agiz kokusu+Dil pasi onemlidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|