|
Oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tulayferiha ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mar 2023 Saat 15:57 |
Merhaba hocam...
Artik size hastalik ates burun akintisi sormuyorum. Doktora da götürüyorum. Bal limon, su cok agrisi olursa calpol devam ediyorum. Malum bu sene cok hastalikli gecti. Biz de yeni grip atlattik. Sirasi ile 3 gun ates burun akintisi beraber halsizlik istahsiZlik anneye yapisma yasadik. 1 hafta oldu iyi olduk.. sayeniDe artik tedirgin de olmuyorum atesi falan oldugunda.. 3 yas 14 kilo kizim. Ben size net bir soru sorayim. Grip iylesti ates yok, istah enerji geri geldi fakat cocuga nefes aldirmayan uyutmayan bir oksuruk basladi bu sabah. Geldimi 1 saat sürüyor kriz, birkac saat nispeten rahat sonra tekrar. Uyumasini da engelliyor. Beraberinde su gibi burun akintisi da basladi.. klasik bir deyim varya hocam cigere enfeksiyon inmesi.. biz bu ayri mi nasil yapacagiz? Hastalik sonrasi öksürük ve burun akintisi devam eder ve iyidir cocuk icin bunu sizden öğrendik. Fakat bu derece olmasi normal mi? Enfeksiyonun cigere ilerlemesi durumunda ates mi devam eder? Biz oksuruk normal mi sikintili mi nereden bilecegiz. Bugun kizim dakikada bir oksuruyor? Ne dersiniz hocam. Sonunun en net hali, biz ilerleyen cigerde sorun olan enfeksiyonu nasil anlarız? Ates mi devam eder? Bu oksuruk normalse bile cocugun konforu icin ne yapabilirim? Uykuya dahi gecemiyor? Kolayliklar dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 105384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yuzbin kere anlattim!!! Hala nesini anlamiyorsunuz???
Akcigerlere inerse, solunum sayisi dakikada 60'in ustune cikar!!! Sicak su buhari ve ColdMix kullanin. Hayret bir sey!!
|
|
![]() |
|
tulayferiha ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Solunum ssyidini nasil olcuyoruz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 105384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Saat tutuyorsunuz!!! 1 dakikada kac defa nefes alip-veriyor; onu olcuyorsunuz.
VEYA, 15 saniye deki solunum sayisini 4 ile carpin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|