|
Prednol |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mar 2023 Saat 18:10 |
Merhaba Kadir Bey
Prednol bebek ve çocuklarda kullanılırken mi büyümeyi etkiliyor, kullanmayı bırakınca gelişime etkileri ne kadar süre devam eder?
Düzenleyen NagihanKY - 22 Mar 2023 Saat 18:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin salak Turk doktorlarinin, HER oksurene, Prednol uygulamalarina inanmayin! Bu salaklar, Prednol ampulun
cok kisa sure etkili oldugunu bile bilmezler. Tamamen acil Poliklinikte "show" amacli kullanirlar! Ancak, hayati tehlike oldugunda, Prednol kullanilir. Yoksa; turk doktorlarinin Acil Poliklinigine gelen her hastaya Prednol uygulamalari tam bir sahtekarliktir! VE!!! Isin en aci olani, bu salaklara bu sekilde egitim veriliyor! Oyle 1 defa Prednol verilmesi ile gelisme geriligi olmaz.. Turk doktorlarinin Prednol ampulu, oyle 1 hafta, gunde;3x1 filan gibi vereceklerini de zannetmiyorum. Tamam, salaklar ama bu kadar da degillerdir (umarim). |
|
![]() |
|
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
İlk çocuğumda bebeğimiz daha 3 aylıkken düşmüştük bir doktorun eline şimdi en büyük pişmanlığım ama o zamanlar bu kadar bilinçli değildim maalesef ilk çocuk acemiliğiyle ne denildiyse yaptık. 3 aylıkken ateşi falan hiç bir şeyi yokken sadece öksürük sebebiyle gittik. Yatış verdi bronşiolit diye. E-nabızdan verilen ilaçlara baktım hocam antibiyotikler prednoller ventolin havalar 4 gün boyunca hep bunlar yapılmış. Okuyup bilinçlendikten sonra bir bakayım dedim neler vermişler bakmasaydım keşke. O kadar üzüldüm ki.. Günde 3 kere değil ama 4 gün boyunca her gün yapılmış hocam tarihlere baktığımda.. Şuanda 6 yaşına girecek temmuzda. Gelişimi normal yaşına göre ama içime bi kuşku düştü şimdiye kadar bir şey olmadı ama sonradan etkileri olur mu diye.. Allah gerçekten iyi doktorlara denk getirsin.. O doktora şimdi neler söylemiyorum ki, o gerçekten doktor olamaz… İnşallah bi yerlerde hala bu işi yapmıyordur..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Etkilemez. Daha ziyade, agizdan alinan sekli olan Deltakortril tabletin aylarca kullanimi sebep olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|