|
Grip mi ne bilemedim sinüzit dedi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2023 Saat 03:58 |
Yaklaşık on gün önce boğazda yanma ile başladı öksürük vs devam etti birde sanki bütün kemiklerim ağrıyor organlarim bile ağrıyor ağrı kesici jn etkisi geçince yatarak yaşıyorumsuan öncesinde ara ara burun tıkanıklığı yaşıyordum zaten genel olarak yani burun tıkanıklığı demeyeyimde genizde bı balgam aşırı yoğun bı balgam onu içime çekip yutkunmassam nefes almakta sıkıntı yaşıyordum onu yutunca tıkanıklık geçiyordu bu genel bilgi kendim hakkında 31 yaşındayım öncesinde böyle şeyler yaşamıyordum bu tıkanıklık ve yoğun balgam gibi köpük şeklinde bazen kıvamlı yoğun yapış yapış birşey insanı hayattta n soğutan geçen gittik sinüzit dedi ilaç verdi cefrinex antibiyotik ibucoldc erdostin iliadim günde üç kere iki fis birde pisetli bı burun temizleme aparatı verdi okyanus suyumu ne haltmis ama bikere kullandım burnum daha kötü olunca bıraktım basınç yaptı kalp gibi attı burnum resmen diye birşey şuan titreme üşüme ve mahvolma yaşıyorum öksürükten ciğerlerim elime cikicak sizce bu teşhis doğrumu yoksa evde herkes hasta oldu en sonunda banada bulaştı mi söyledim ama sinüzit dedi yoğun sinizitmisim .üstüne üstlük çocuğum yine uyurken öksürmeye başladı daha yeni geçmişti hastalığı bıktım artık tükendim yani
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 08 Nis 2023 Saat 04:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Grip geciriyorsunuz.
2- O ilaclari kullandiginiz icin, hastaligi en az 1-2 hafta daha uzatacaksiniz.. 3- "Sahtekarligin 3 safhasi" yazisini okusa idiniz bu tuzaga dusmezdiniz. HEMEN, butun ilaclari kesin. Sadece Serum Fiz damlatin!! Limonlu bal, ColdMix kullanin. Kulak agrisi olursa, Iliadin damla kullanin. Bugunden geriye giderek, eski cevaplari muhakkak okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|